Zilte ervaring

Hazerswoude-Dorp/Boskoop

Wat dacht je er van om te jutten langs de zeereep en van het materiaal iets te maken. Of klussen in de duinen van de stichting Dunea.

Op landgoed Ockenburg kun je aan de slag met het maken van knuppelpaden of timmeren van vogelnestkastjes. In de Amsterdamse waterleiding duinen kun je van alles leren over drinkwater en wildbeheer.

Voor ‘Zilte Ervaringen’ kun je onder andere terecht in de omgeving van Den Haag, Hoek van Holland of noordelijker ter hoogte van Amsterdam.

Wat kun je zoal verwachten?
Wat je precies gaat doen hangt helemaal af van het jaargetijde, de grootte van je groep en het type locatie die je wenst. Om van deze ‘zilte ervaring’ een onvergetelijke beleving te maken stemmen we alle onderdelen als de goeddoel klussen (maatschappelijke verantwoord uitje), culinaire verzorging, eventuele excursie en locaties optimaal op elkaar af.

De ene keer kun je van DriftWood een meubelobject maken of van zwerfvuil een schilderij. Een andere keer kun je met je team volop aan de slag met het verwijderen van Amerikaanse Vogelkers.

Waar je ook voor kiest; laat je verrassen door de prachtige vergezichten en de overweldigende natuur.

Waar kun je zoal terecht?
Langs de kust of in de buurt van onze zeekeringen hebben we mooie plekken voor je in petto. Om er een paar te noemen: Kijkduin, Zandfoort, Scheveningen, Oostvoorne, Amsterdamse Waterleiding duinen,
Stichting Dunea, Landgoed Nieuw Leeuwenhorst Noordwijkerhout, Landtong in Rotterdam.

Staat jouw plek of plaats er niet bij? Geen punt!
Op elke plek in Nederland (maar ook daar buiten) organiseren we bedrijfsuitjes op maat.

Google Maps

Adres

BuitenGewoon Evenementen
Belgiëlaan 1-A5
2391PH Hazerswoude-Dorp/Boskoop

Uitjes in de buurt

Reviews van Zilte ervaring

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.