Vintage toertocht

Meijel

Een supergezellig uitje in een Oost Duitse Trabant, met een prachtige tocht door de Peel. Ontdek de mooiste plekjes in de regio, proef de hapjes uit de Peel en doe ouderwets leuke spelletjes.

Trabant tocht Eerst krijg je deskundige uitleg over het rijden in een trabant en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek. Via het routeboek leer je de omgeving kennen. Je gaat terug in de tijd en leert wat over de geschiedenis van de Peel en hoe de turfstekers leefde. De trabant tochten bieden plaats van 1 tot 30 personen. Tot 60 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Duur tocht: - Circa 3 uur

Starttijden: - 09;40 uur (hele jaar) - 13:30 uur (hele jaar) - Avond (mei t/m september)

Voorwaarden - Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B - Borg: € 100,- per trabant met een maximum van €500,00 per boeking - Overige voorwaarden en huurcontract

Inhoud van het arrangement - Introductie over het rijden in een Trabant - 3 uur durende Trabant tocht door natuurgebied ‘De Groote Peel’ - Inclusief Koffie of thee en lekkernij onderweg - Optioneel uit te breiden tot een dagarrangement met een tweede activiteit - Optioneel uit te breiden met een lunch en/of diner bij De Heere van Meijel

Prijs - Tot 16 jaar: prijs inclusief WA-verzekering, brandstof, frisdrankje en lekkernij onderweg a 16,50 p.p. (incl. 6% btw) - V.a. 16 jaar: prijs inclusief WA-verzekering, brandstof, koffie/thee en lekkernij onderweg a 38,50 p.p. (incl. 6% btw)

Overige tochten en arrangementen: We bieden diverse overige tochten en arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden via het formulier.

Prijs: € 38,50 p.p. (prijs inclusief WA-verzekering, brandstof, koffie/thee en lekkernij onderweg) (incl. 6% btw)

Google Maps

Adres

De Heere van Meijel
Dorpsstraat 19
5768 CD Meijel

Uitjes in de buurt

Reviews van Vintage toertocht

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.