Video game

Utrecht

Video game én drift karten

De beste combinatie van karten en een video game vind je bij Fusion Drift. Onze unieke karts zijn elektrisch aangedreven, zijn speciaal gemaakt om te driften en hebben een interactief stuur. Karten draait normaal gesproken om de snelheid. Niet bij ons! Hier draait het om het behalen van de meeste punten en de beleving. 

Het spel

De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Rocket om je voorganger langzamer te laten rijden maken het tot onvergetelijke ervaring. Je behaalt punten door over de Power-Ups op de baan te rijden met je driftkart. Je kan ze vervolgens inzetten om te genieten van hun effecten, door de knoppen op je stuur in te zetten. Je hoeft nooit te richten bij een aanval, je raak automatisch degene voor je.

Voor iedereen

Het spel en de driftkarts zijn ontwikkeld voor volwassenen, in aangepaste vorm is het ook te spelen door jongere doelgroepen. We hebben regulier driften voor volwassenen (14+ EN 1.40m), familiedriften (10+ OF 1.35m) of kinderfeestje (10+ OF 1.35m).

Google Maps

Adres

The Team Building
Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Video game

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.