Poolen

Utrecht
Poolcafé Hart van Utrecht
Ganzenmarkt 16B
3512GD Utrecht

Aantal personen: vanaf 10 personen 
Prijs: € 8,25 p.p.
Oude Romeinen wisten precies welke ingrediënten nodig zijn om het perfecte uitje: brood en spelen. Bij Hart van Utrecht dopen we dit graag tot drank en poolen. De perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes"ons poolarrangement incl. drank!
Kroegklassieker
Poolen is inmiddels een van de meest gespeelde spellen ter wereld. Dat is niet zo gek, want poolen is een leuk en competitief spel wat je onder het genot van een drankje kunt spelen.

Poolen als een pro
Poolcafé Hart van Utrecht is een gezellig en sfeervol ingericht poolcafé midden in het centrum van Utrecht. In het café staan 12 professionele pooltafels voorzien van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen.
Poolen incl. drank
Met ons nieuwe poolarrangement kun je vanaf 10 personen terecht voor twee of drie uur poolen inclusief drank. Of je nu kiest voor bier, fris of wijn, bij het pool arrangement zit het allemaal inbegrepen. 
Borrelen, pokeren en live voetbal kijken
Wil je nog even nagenieten onder het genot van een hapje en drankje? Dan kan dat in het sfeervolle cafégedeelte midden in Hart van Utrecht. Hier vind je een ruime keuze aan hapjes en een uitgebreide drankenkaart inclusief cocktails. 
Prijzen 2- of 3-uurs poolarrangement inclusief drank (bier, fris en wijn):
10 personen: 8,75 p.p per uur
20 personen: 8,50 p.p per uur
30 personen: 8,25 p.p per uur
2-uursarrangementen kunnen geboekt worden van zondag t/m donderdag met een laatste aanvangstijd om 19:00. Vrijdag en zaterdag kun je boeken met een laatste aanvangstijd om 18:00. 3-uurs arrangementen kunnen geboekt worden van zondag t/m donderdag met een laatste aanvangstijd om 18:00.
 

Bezoek de website >>

Poolen met virenden

  Reviews van Poolen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt