Polderpuzzeltocht

Nieuwe wetering

Wandelen, quizzen, eten en drinken in één

Wandelen door de mooie polder van Kaag & Braassem, een spelelement én tussendoor genieten van een gevulde knapzak? Dat is de knapzak polderpuzzeltocht in een notendop. Je leert niet alleen je collega's goed kennen tijdens een ontspannen wandeling, maar ook de polder heeft hierna geen geheimen meer. Een aantal mooie plekjes in Nieuwe Wetering en Rijpwetering die je in de auto zou missen, komen tijdens de wandeling tevoorschijn. Blijf onderweg goed om je heen kijken, want tijdens de één uur-durende tocht wordt aan de hand van een aantal leuke vragen getest hoe goed jullie opletten. 

Inclusief hapjes en drankjes

Ook van te voren en na de puzzeltocht zal het jou en de groep niet ontbreken aan eten en drinken. Voor onderweg is daar natuurlijk de knapzak, maar een lekker stukje huisgemaakte taart vooraf zorgt ervoor dat jullie met een gevulde maag op stap gaan. Ook na de wandeling zorgen wij goed voor jullie met een borrel en de barbecue. 

Ontspannen wandelen met brandstof

Met een gevulde knapzak ontdek je de mooiste plekjes van de Zuid-Hollandse polder. Met molens, verschillende wateren en het vele groen is het genieten geblazen. Vergeet tussendoor niet goed om je heen te kijken! Niet alleen voor je plezier, maar ook om de puzzeltocht tot een goed einde te brengen. Heb jij met je groep de meeste antwoorden goed beantwoord? Dan gaat jouw groep met de winst naar huis.

Google Maps

Adres

UIT Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe wetering

Uitjes in de buurt

Reviews van Polderpuzzeltocht

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.