Moorddiner

Dinerspel.nl
Eigen locatie

Moordvlucht Moorddiner

Ga mee aan boord in de Boeing 747 en wordt meegenomen in de hilarische moordcomedy. Onderweg naar Sydney wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt. Zijn koffie is vergiftigd. Ontdek wie van de crewleden of passagiers achter het mysterie zit.

Moordspel De Ongenode Gast

Een spannende moordklucht speelt zich af in een vila van mediatycoon John Donkervoort. Voor zijn 60e verjaardag wordt zijn huishoudster niet uitgenoegd wegens overmatig drankgebruik. Alsnog komt ze beschonken om geheimen te openbaren. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen, wie heeft dit op zijn of haar geweten?  

Miss Murder Moorddiner

De Miss World verkiezing is dit jaar in Coco Island, het privé eiland van miljardair Bruce Ranson. Twee dagen voor de finale vinden ze Miss Mexico en Miss Venezuela dood op hun appartement. Door wie van de gasten op het eiland zijn ze vermoord?

Arrangementen

Dinerspel.nl biedt dinerspel-arrangementen in talloze restaurants in heel Nederland en Vlaanderen. Van oergezellig tot chique, maar allemaal betaalbaar en goed verzorgd. De perfecte invulling voor een uiterst amusant teamuitje!

Locatie

Diverse restaurantlocaties in Nederland en Vlaanderen. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs

Vanaf €45,00 p.p. inclusief diner en spel en spelbegeleiding.

Bezoek de website >>

    Reviews van Moorddiner

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.