Mindf*ck

Wageningen

Mindf*ck is een ongeëvenaarde outdoorgame/citygame waarbij teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel strijden. Je krijgt intrigerende illusies, grappige valsstrikken voorgeschoteld om je op het verkeerde been te zetten. Een spel op de grens van werkelijkheid en fictie.Mindf*ck duurt 2,5 uur en begint met een korte introductie over het spel en de tools. In teams van 5 personen voer je opdrachten uit, voor elk goed uitgevoerde opdracht ontvang je punten.

De opdrachten zijn o.a.:The Art of Camouflage Een expeditie door het donkere woud of de stadsjungle. Daar is niets wat het lijkt. Probeer de codes te ontdekken. No Time to Lose Deelnemers moeten de tijd zien te gebruiken om een code te ontcijferen. Maar tijd is een rekbaar begrip. Counting Colors Het doel van deze bijzondere opdracht is een dubieuze container. Eenmaal gevonden begint de speurtocht pas echt. The Bilboard Het lijkt op een boom of toch ook weer niet? Geloof jij je eigen ogen? Stereo De deelnemers gaan op zoek naar een extra dimensie en meer... Naast deze vijf opdrachten kunnen de deelnemers ook punten scoren door het uitvoeren van bonusopdrachten en het oplossen van bonuspuzzels. Na afloop van het spel worden de resultaten van de teams beoordeeld en uiteraard verteld wat ze allemaal gemist hebben. Daarna wordt de beker uitgereikt aan het team dat de illusies en bonusopdrachten het best heeft doorzien. 

  • Inclusief: - Begeleiding en instructie - Prijsuitreiking - Prijs voor het winnende team - Aandenken voor alle
  • Aantal personen Van 8 tot 100 personen
  • Locaties Locaties in de natuur: Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).
  • Locaties in de stad: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle. Richtprijs € 33,25 p.p. incl. BTW
Google Maps

Adres

JaTi-events
A. Faliseweg 8
6703 AS Wageningen

Uitjes in de buurt

Reviews van Mindf*ck

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.