Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Gewapend met een tablet wordt je losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. 

Net zoals bij het bordspel kun je bij dit GPS spel ontwikkelingskaarten en ridderkaarten kopen en steden en dorpen plunderen. Verder zijn er nog veel meer spelelementen. Werk samen met andere teams, handel met fictieve handelaars of voer een van de extra foto-opdrachten uit. Creativiteit wordt beloond. Het is de bedoeling dat je als team een goede nederzetting maakt, zodat jullie het andere team verslaan en het spel winnen.

Voorbeeld Dagindeling
14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 Spel Kolonisten City Game
16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.
Inclusief

  • Professionele Begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Foto's
  • Prijs winnende team
  • Eventuele catering

NIEUW: Doe het zelf arrangement | 15,- p.p.Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Mogelijke steden
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.
Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.
Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle.

 

 

Adres

Liz Events
Eigen locatie

Uitjes in de buurt

Reviews van Kolonisten City Game

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.