Expeditie Robinson

Haarlem

Deze variant van Expeditie Robinson is een stuk dichter bij huis en bovendien perfect als teamuitje met vrienden of collega’s. In het centrum van een stad naar keuze strijden Kamp Noord en Zuid om de overwinning. Tijdens het spannende en gevarieerde spelprogramma testen we uw overlevingsskills tot het maximum.

Onze Aanpak
Uw gezelschap wordt welkom geheten door onze spelleider. Na een korte introductie is het tijd voor voor actie. We testen onder andere uw vaardigheden als jager, uw uithoudingsvermogen en creativiteit. Natuurlijk mag ook de beruchte eetproef niet ontbreken. Vervolgens is het tijd voor de Eilandraad waar de verhoudingen flink op zijn kop worden gezet. Tijdens het finalespel zetten de teams alles op alles om de titel Robinson te verdienen en de dagoverwinning op te eisen.

Prijsuitreiking en drankje
Wanneer het spel is gestreden voeren wij u mee naar een gezellig cafe voor een verfrissend drankje. De spelbegeleider maakt de eindklassering bekend en heeft een mooie prijs voor het winnende team in petto. Het belooft een prachtige dag te worden!

de mogelijkheden.

Google Maps

Adres

Aloha Events
Oudeweg 147
2031 CC Haarlem

Uitjes in de buurt

Reviews van Expeditie Robinson

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.