Dagje terug in de tijd

Best

Veel bedrijven maken gebruik van een van de door ons verzorgde groepsarrangementen. Of het nu om een afdelingsuitje gaat of een compleet verzorgd personeelsfeest het kan zo gek niet zijn of wij hebben het in ons pakket. Een Brabants bedrijfsuitje!.Een personeelsfeest heeft diverse karakters en is goed voor de teambuilding. Diverse onderdelen kunnen aan bod komen, een aantal aspecten die naar voren kunnen komen zijn; Tuk Slogan Tour, kanovaren, Film je eigen dag, Solex, Avontuurlijke tocht met een direct klaar camera, Wie is de mol? en Gps tocht! Een voorbeeld van een personeelsfeest - bedrijfsuitje wordt onderstaand weergegeven, namelijk Dagje Terug in de tijd. Meerdere arrangementen ziet u op onze site www.toonvertier.nl.

14:00 uur Ontvangst
Onder het genot van een lekker kopje koffie (of iets anders) heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers van het bedrijfsuitje uitleg over dit veelbelovende programma.
14:30 uur Solextour
Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op "de SOLEX' uit grootmoeders tijd (voor elk personeelsfeest teamuitstapje en of afdelingsuitje een aanrader).
De rit die u rijdt voert door het Brabantse meijerese populierenland, door een prachtig mooi stukje natuur met alle bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.
17:00 uur Pauze
Als eenieder weer op de plaats van bestemming is houden we een pauze zodat we even lekker bij kunnen kletsen.
17:30 uur Bosbal
Een spel dat zich afspeelt in het bos. Diverse nostalgische hindernissen hangen tussen de bomen. Aan u de opdracht om de bal van gepaste afstand in de hindernis te werpen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Een traject van 9 hindernissen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen, en de perfecte activiteit om te doen gezien de huidige maatregelen.
18:30 uur Prijsuitreiking
Als eenieder weer op plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Aansluitend eventueel: Barbecue - Diner - Mega Wok - Warm en koud buffet.
Prijs per persoon : € 39,00 incl. BTW

(Aanvangstijden zijn als voorbeeld bedoeld, mocht het u op een andere tijd beter schikken neem dan contact op voor de mogelijkheden).
 

Google Maps

Adres

Toon Vertier
Broekdijk 10
5681 PG Best

Uitjes in de buurt

Reviews van Dagje terug in de tijd

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.