Canyoning & Rafting Duitsland

Bihlerdorf

Canyoning en Rafting Allgäu met MAP-Erlebnis Canyoning is een sport waarbij je de loop van een rivier door een kloof/canyon volgt – en daarvoor hoef je heus niet een verre reis te maken. Een van de beste pleken voor deze avontuurlijke sport is in het zuiden van Duitsland! Zo zijn er meerdere uitdagende canyoning-tochten in het Allgäu, een deel van de Duitse Alpen. De ervaren guides kiezen aan de hand van het waterniveau en het weer de beste en veiligste canyon uit voor de betreffende dag.

Er zijn familie canyoning tochten voor iederen vanaf 8 jaar oud, mooie tochten voor beginners en ook canyons voor sportieve, ervaren gasten. Bij rafting zit je in een stabiele boot en vaart de rivier naar beneden. Golven, stroming en een schitterend uitzicht maken dit een heel special avontuur.

Bij MAP-Erlebnis kan je tussen verschillende rafting boten en rivieren kiezen en dus zijn er iedere dag tochten voor ieder niveau. Bij het "Familienrafting" zitten kinderen vanaf 6 jaar oud veilig met de hele familie samen.

Vanaf 12 jaar oud varen we bij de "Rafting Klassiker" in de canadier raft waar het wilder en natter wordt. En vanaf 16 jaar oud mag je bij het "Kajak Rafting" in een kajak raft de golven in. Denk eraan: - iedere gast moet kunnen zwemmen - breng zwemkleding mee - breng een tweede paar sportschoenen mee, die je in het water/de boot aan hebt en die dus nat worden

Google Maps

Adres

Map-Erlebnis - Canyoning & Rafting Duitsland
Illerstraße 26
87544x Bihlerdorf

Uitjes in de buurt

Reviews van Canyoning & Rafting Duitsland

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.