Bedrijfsuitjes in de natuur

Ospel

Lekker naar buiten met je team of collega's? Kom naar de Groote Peel voor de leukste bedrijfsuitjes in het groen.

In het spoor van de turfsteker
Tijdens een turfstekerstocht treed je in het spoor van de turfsteker. Je wandelt over peelbanen en knuppelbruggen in dit uitgestrekte hoogveengebied op de grens van Brabant en Limburg. Een Peelgids vertelt bijzonderheden over De Peel en laat je de weidsheid, het veen en de stilte op een bijzondere manier ervaren. Deze excursie is ook 's avonds mogelijk. Gezellig, met na afloop een glaasje wijn bij een knisperend kampvuur.

sPEELse Expeditie
Tijdens deze expeditie staat het 'samen doen en ontdekken' centraal en word je weer even kind. Afhankelijk van het seizoen gaan de deelnemers: waterdieren scheppen, met een blinddoek een boom zoeken en nog meer opdrachten doen. Een inspirerende activiteit in de natuur waarbij er volop gelegenheid is om elkaar goed te leren kennen.

Passie voor verhalen
Verhalenverteller Frans van de Pas neemt je mee naar een andere wereld en een andere tijd. Frans heeft veel affiniteit met de Peel. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op historische feiten, andere zijn aan zijn eigen fantasie ontsproten of de fantasie van de mensen die vroeger in en rondom de Peel woonden. Dankzij zijn uitgebreide repertoire kan Frans zijn verhalen aanpassen aan de leeftijd en wensen van zijn publiek. Kijk voor meer informatie op www.passievoorverhalen.nl.

Aan de slag met kruiden
Kruiden worden tegenwoordig vooral gebruikt om gerechten smakelijker te maken. Een herborist laat zien dat je veel meer kunt met kruiden. Je krijgt eerst een stukje theorie en daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een product.

Creatief met nestkastjes
Met prefab plankjes kan iedereen een stevig nestkastje in elkaar timmeren. Optioneel is het mogelijk om de nestkastjes te schilderen. Schilderstalent is niet vereist, want met sjablonen kan iedereen een prachtig resultaat neerzetten.

Boswachter voor een dag
Je maakt eerst een mooie wandeling naar de werkplek. Onderweg vertelt de boswachter over het gebied. Ter plekke gaan jullie samen aan de slag met het zagen van kleine boompjes. Je helpt de natuur en je ziet meteen het resultaat van je werk.

Compleet arrangement
Kun je niet kiezen? Je kunt de activiteiten ook combineren tot verschillende arrangementen. De boswachter kan je advies geven over de mogelijkheden. Een voorbeeld van een arrangement is:

  • Ontvangst met koffie en heerlijke Limburgse vlaai
  • Een sPEELse expeditie in De Groote Peel
  • Peelneutje onderweg
  • Nestkastjes timmeren of kruidenworkshop
  • Driegangendiner bij de Dorpsherberg.

De prijs voor dit arrangement is € 55,- per persoon bij minimaal 10 personen. Het diner is bij Restaurant De Dorpsherberg op 1,5 km vanaf De Pelen. Het Buitencentrum zelf heeft een horecagelegenheid ‘De Peelkiosk’ met buitenterras waar je terecht kunt voor een Peellunch, koffie met vlaai, een drankje en versnaperingen. Achter het gebouw is een grote picknickweide.

Vergaderen in Buitencentrum De Pelen
Voorafgaand aan je bedrijfsuitje vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur? Dat kan bij Buitencentrum De Pelen. Bekijk het arrangement.

Adres

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk
Ospel

Uitjes in de buurt

Reviews van Bedrijfsuitjes in de natuur

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.