Westerhoven

Westerhoven
Route.nl

Westerhoven

Wat een mooie wandeling door het groen! Vanuit Westeroven ontdek je het ongeschonden dal van de Keersop en mooie door bomen omzoomde zandweggetjes. Genieten!

Keersop
Deze route gaat van start bij Het Wapen van Westerhoven. Hier kun je gezellig nog even een kopje koffie drinken op het terras voor je je wandelschoenen aantrekt. Kijk meteen even op de kaart, want je komt hier straks tijdens het wandelen nog een keer langs: perfect voor de lunch! Al snel na vertrek wandel je door het dal van de Keersop, een ongeschonden landschap waar je her en der nog hooilanden en houtwallen ziet.

Bergeijk
Na je tussenstop in Westerhoven wandel je over zandwegen door boomcorsages naar Bergeijk, een gemoedelijk Brabants dorp. Je loopt door een kleinschalig, typisch Kempisch landschap van boerderijen, weiden en houtwallen – een heerlijk groen en schaduwrijk coulisselandschap. Ten zuiden van het dorp kom je de Keersop weer tergen. Het landschap is hier veel opener. Via de visvijvers wandel je naar de Wetering, waar je vlak langs het water loopt. Genieten in het groen!

Bezoek de website >>

Route Noord-Brabant

    Reviews van Westerhoven

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.