Poort naar Noord tour

Rotterdam

Van het vroegere Hofplein, de plek waar nu een replica van de Delftsche Poort staat lopen wij via de luchtbrug naar Rotterdam Noord.

Vroeger de plek waar de chique dames uit Wassenaar arriveerden op het Station Hofplein om in Rotterdam te winkelen. Nu de plek waar centrum en Rotterdam aan elkaar worden verbonden. ZoHo is een creatieve wijk waar in de Hofbogen onder de vroegere treinrails nu winkels en restaurants zijn gevestigd.

Poppodium Bird, ‘s Zomers Botanical Garden, Man met Bril Koffie. Volksbuurt het Oude Noorden, verschillende culturen, prachtige pleinen en toffe winkels aan de Zwaanshals. Brouwerij Noordt, waar je op het binnenplein aan de grote tafels heerlijk in de zon zin met Rotterdamse bieren.

Maar ook de provenierswijk, prachtige singels. Biercafé Walenburg en bovenliggende stadsbrouwerij Hoevebrugsch en natuurlijk nog veel meer. Wij nemen je mee op ontdekkingstocht in Noord en laten je de lokale kant van Rotterdam zien. Vlak achter Centraal Station, maar nog heerlijk echt Rotterdams!

Google Maps

Adres

Around010
Rochussenstraat 91-C
3015EG Rotterdam

Reviews van Poort naar Noord tour

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.