Ontspanning en inspiratie!

Drouwen

Gezellig en ontspannen met je collega’s op stap, maar ook persoonlijke inspiratie opdoen. Deze ochtend, middag of avond ga je met je groep onder begeleiding het bos in en de hei op. Je loopt in een rustig tempo en laat je verrassen door wat de dag te bieden heeft. Je kijkt, luistert, voelt en ruikt Je zult merken dat je ontspant en dat er ruimte komt voor ideeën, nieuwe inzichten en plannen. Of je ervaart juist hoe prettig het is zoals het al is.

Geen twee dagen is de natuur hetzelfde en dat geldt ook voor ons als mensen. Hoe veranderlijk ook, in de natuur is het altijd goed. Er is balans. Er is ruimte. Er is rust. Dat kan enorm inspirerend zijn. Daar sta je bij stil met een paar verrassende oefeningen. Die helpen je om die ruimte, rust en balans te ervaren. Die oefeningen kun je later zelf ook eens doen, thuis of op je werk. Alleen of met anderen. 

Bedrijfsuitje op maat

Heb je wensen of ideeën om de dag mee uit te breiden? Bijvoorbeeld met een horeca-arrangement? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag mee.

Adres

Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg
Drouwen

Uitjes in de buurt

Reviews van Ontspanning en inspiratie!

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.