Lammetjesdagen

Heerlen
Datum: 26-03-2023

Tijdens de Lammetjes Dagen op de Brunssummerheide is het een gezellige drukte in de schaapskooi. Neem een kijkje bij de pas geboren lammetjes en kom van alles te weten over onze schaapskudde. Rondom de schaapskooi organiseren wij een klein lentefeestje met leuke activiteiten.

Van harte welkom, maar...

De schaapskooi is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, maar tijdens deze dagen zetten wij graag de poorten wagenwijd open.

Praktische informatie

  • Meld je vooraf aan: Om de drukte te spreiden kun je nu al online aanmelden voor de diverse "startblokken" per half uur tussen 11.00 en 15.00uur.
  • Leden van Natuurmonumenten en kinderen die lid zijn van OERRR hebben gratis entree. Wel graag je gratis kaartje online reserveren.
  • Niet-leden betalen een bijdrage van € 2,50 per volwassene of kind.
  • Ben je in verwachting? Dan adviseren we je om de schaapskooi niet te bezoeken.
  • Honden mogen wel het terrein op, maar mogen de schaapskooi zeker niet in. Is de hond buiten te onrustig (blaffen), vragen we het baasje graag het terrein met de hond te verlaten.

Lente-actie

Word je aan de poort op de dag zelf lid van Natuurmonumenten, dan ontvang je voor je gezin de entreekaartjes gratis. Meld je je kindje aan voor OERRR dan mag hij of zij gratis naar binnen en krijgt een lammetjesknuffel als welkomstgeschenk.

Let op: na alle drukte geven wij de pasgeboren lammetjes en hun moeders vanaf 16.00 uur weer hun welverdiende rust.

Google Maps

Adres

Heerlen, Beheerkantoor / werkschuur Zuid-Limburg Brunssummerheide
Kamperheideweg 11
6414 AL Heerlen

Reviews van Lammetjesdagen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.