Kinderroute

Reuver

Kessel is een mooi dorpje aan de Limburgs Maas. Trek je wandelschoenen aan voor een leuk ommetje, waarbij je met een pontje even de Maas oversteekt. Geschikt voor met de kids!

Veerpont
Bij Landal De Lommerbergen kun je een terrasje pakken, voordat je op weg gaat. Als eerste loop je een stukje langs weilanden en akkers. Het grootste deel van deze lus wandel je over een onverharde weg. Het is hier lekker rustig, ideaal om gezellig te kletsen met je medewandelaars. Bij knooppunt 9 steek je de Maas over. Met een pontje: dat blijft toch altijd een leuke belevenis, hoe oud je ook bent.

Mooi Kessel
In Kessel wandel je over een mooi voetpad langs de Maas. Je kijkt uit over het kabbelende water en de bootjes. Kasteel Keverberg is een leuk uitstapje. Kinderen kunnen hier een spannende speurtocht maken! En daarna van een verfrissing genieten bij IJssalon Clevers Kessel, net als jijzelf natuurlijk. Wandelend over de Markt zie je o.a. een oude waterpomp en enkele fraaie monumentale gebouwen. Verderop staat de door Pierre Cuypers ontworpen Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk uit 1873.

Adres

Route.nl

Reuver

Uitjes in de buurt

Reviews van Kinderroute

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.