Eperholt

Epe

Ontdek een prachtig oud landgoed dat mooi gaaf bewaard is en wandel dwars over de vrije wildbaan. Verrekijker mee, je weet maar nooit!

Landgoed Tongeren
Eerst nog even smullen van een pannenkoek bij het gezellige Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal en dan trek je de wandelschoenen aan. Je zit hier middenin de uitgestrekte Veluwse bossen, dus het is al meteen mooi zo gauw je op pad gaat. Door de relatief jonge naaldbos aanplant van het Eperholt wandel je naar Landgoed Tongeren, een van de grootste particuliere landgoederen in Nederland. Het heeft nog een oud, kleinschalig cultuurlandschap dat prachtig bewaard is gebleven.

Majuba
In de bossen is het heerlijk wandelen maken langs de geurige naaldbomen. Wat is het lekker stil op de Veluwe! Even later wandel je door natuurgebied Majuba, een van de glooiende bosgebieden op in het buitengebied van Epe die onderdeel zijn van de vrije wildbaan. Je hebt hier dus altijd kans om groot wild te zien, spannend! Majuba klinkt niet heel Nederlands: het is door een vorige eigenaar genoemd naar een berg in Zuid-Afrika.

Adres

Route.nl

Epe

Uitjes in de buurt

Reviews van Eperholt

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.