De Lommerbergen

Reuver

Tussen de Limburgse dorpen Beesel en Reuver kun je een mooie wandeling maken door een licht glooiend landschap. Ook loop je door Kessel, een pittoresk plaatsje aan de andere kant van de Maas.

Maasoever
De route start bij Landal De Lommerbergen. Pak een gezellig terrasje op dit leuke vakantiepark en wandel de landerijen en bossen in. Je geniet hier volop van de rust en de frisse lucht. De route neemt je ook mee langs de boomgaarden aan de rand van Beesel. Je wandelt even langs de Huilbeek die hier de Maas in stroomt. Vanaf de Maasoever heb je een mooi uitzicht op Kessel: je volgende bestemming.

Kasteel Keverberg
Met een pontje steek je de rivier over, altijd een leuke belevenis! Bij IJssalon Clevers Kessel is het tijd voor een verfrissende tussenstop! Aan de Markt zie je o.a. een oude waterpomp en enkele fraaie monumentale gebouwen. Ook kom je langs Kasteel Keverberg. De voormalige ruïne is op een heel bijzondere manier opgeknapt, het kasteel is een bezoekje waard. Verderop vaar je weer de Maas over en loop je terug naar Landal De Lommerbergen.

Adres

Route.nl

Reuver

Uitjes in de buurt

Reviews van De Lommerbergen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.