Wakeboarden

Buitenkaag
El Thoro Events
Huigsloterdijk 390
2158LR Buitenkaag

Door één van onze skiboten wordt u op de waterski’s of op een wakeboard voortgetrokken. Dit geeft een absolute kick! De lessen zijn goed en professioneel opgebouwd en worden door een ervaren instructeur gegeven.

Een les bestaat altijd uit een theorie- en praktijkdeel. U zult versteld staan over hoe snel u deze sport aanleert en hoeveel plezier u hier vervolgens aan beleeft!

De Kagerplassen zijn zeer geschikt om goed te leren waterskiën of wakeboarden. Op het hardvaargebied is altijd wel een plek waar de wind moeilijk kan komen. Hier is het water mooi vlak, ideaal om deze sport te beoefenen! Er ligt ook een waterskibaan waarop geoefend kan worden voor het slalommen. Bij een complete les bent u 15 minuten aan het waterskiën of wakeboarden. Dit lijkt kort, maar u zult merken dat u nog flink uw best moet doen om 15 minuten te blijven staan.

U krijgt één op één les, dat wil zeggen, de instructeur is echt alleen maar met u bezig, hij leert u snel de juiste technieken aan. Heeft u een les gevolgd en wilt u doorgaan met het waterskiën of wakeboarden?

Reserveer dan één van onze cursussen, koop een rittenkaart of word lid en kom wekelijks bij ons lessen.

Bezoek de website >>

Wakeboarden door de bocht
Springen met wakeboard
Wakeboard aandoen
Blije bezoeker op het water
Sprong met wakeboarden
Waterski├źn

    Reviews van Wakeboarden

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden