Suppen

Breda

Suppen Breda, super leuk om te doen en nog gezond ook! Samen met je vrienden en vriendinnen het water op, een tour door de singels van Breda. En bovendien een intensieve & gezellige workout op het water! Breda zou eigenlijk SUP-stad nummer één genoemd mogen worden, door haar mooie, authentieke singels. Tijdens een van de vele routes is er onwijs veel te zien en zijn er tal van plekken om aan te meren voor een lekkere kop koffie of thee.

Een intensieve en gezellige workout op het water en bovendien een garantie voor plezier!

De singels van Breda zijn onwijs leuk om per SUP te ontdekken. Daarnaast is het mogelijk om de singels te verlaten en richting het zuiden van Breda te Suppen. Een tussenstop bij het Ginneken marktje op één van de terrasjes is een aanrader.

Breda is een prachtige, historische stad met een sfeervol centrum en bovendien een mooi verleden met het koningshuis, dit is dan ook terug te zien in de prachtige statige panden langs de route. Het Spanjaardsgat is het enige overgebleven gedeelte van de verdediging van de stad. De schutterstoren en de duiventoren zorgden destijds voor een beschermende functie.

Naast deze prachtige plekken, is het absoluut aan te raden om langs de voormalig koepelgevangenis te suppen. Dit immense pand is te bewonderen op ongeveer 30 minuten afstand van de startlocatie. De Koepelgevangenis deed tot voor kort altijd dienst als gevangenis. Net als die in Scheveningen (identiek) is deze helaas gesloten en dient niet meer als gevangenis.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch.

Prijzen vanaf € 23,50 p.p

Inclusief:
✅ Uitleg
✅ Plezier garantie
✅ Routebeschrijving

Handig om mee te nemen

Google Maps

Adres

Dagje Uit Breda
Oude Vest 2-4
4811HL Breda

Uitjes in de buurt

Den Haag
Bieden vanaf € 1,00
De UithofDe Uithof
Bottrop (Duitsland)
Alpincenter BottropAlpincenter Bottrop
Callantsoog
SurfschoolSurfschool

Reviews van Suppen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.