Wampex

Dwingeloo

Van origine is de Wampex een meerdaagse militaire expeditie, waarbij je de juiste route moet vinden, maar ook hindernissen moet overwinnen. Bij Taribush hebben wij er een toegankelijke speurpuzzeltocht van gemaakt voor iedereen die goed ter been is: ervaring hebben is niet nodig. Wij laten je geen bruggen bouwen om water over te steken, in plaats daarvan zoeken jullie naar de juiste letters. Ook laten wij niemand verdwalen, de coördinaten van het eindpunt geven we cadeau.

Jullie gaan op pad in groepen van 5 tot 7 personen. De spelleider start de tijd, dan hebben jullie 2,5 uur om een route van ongeveer 5,5 kilometer (als je alles in één keer goed loopt) af te leggen. De tocht is opgeknipt in verschillende routes die niet altijd even makkelijk te ontcijferen zijn. Halverwege staan wij klaar met een hapje en een drankje. Onderweg heb je twee deadlines: je moet op tijd bij het pauzepunt zijn, en je moet binnen de tijd finishen. Mis je een deadline, dan doet jouw team niet meer mee voor de eindoverwinning. Het team dat èn op tijd terug is èn de meeste juiste letters heeft verzameld, wint.

Uitje uitbreiden?
Hongerig geworden van het lopen in de buitenlucht? Je kunt de Wampex afsluiten met een Dwingelderveld Barbecue of een heerlijk buffet. Altijd feest! Ook als je op zoek bent naar een uitje van een hele dag kunnen wij een mooi programma voor je maken. Geef je wensen aan ons door en bel of mail voor de mogelijkheden.

Google Maps

Adres

Taribush Uitjes
Lheebroek 30-a
7991PM Dwingeloo

Uitjes in de buurt

Reviews van Wampex

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.