Moordspel

Bij jou thuis
Spellen op eigen locatie
Hoolstraat 48
5521JN Bij jou thuis

“Op een dag verschijnt Robert niet op zijn werk. Na een heftige ruzie is hij de avond ervoor van huis vertrokken. Dit is niets voor Robert om niets van hem te laten horen, wat zou er aan de hand zijn? Opeens gaat de telefoon… Het levenloze lichaam van Robert is in de kofferbak van een auto gevonden. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, wie heeft dit gedaan en waarom…!!??”

In 3 spelrondes proberen de spelers aan zoveel mogelijk informatie te komen om zo de moordenaar, de locatie en het moordwapen te achterhalen. Het spel draait om speuren en opdrachten, er hoeven geen rollen verdeeld te worden. Iedere speler krijgt een invulboekje waar belangrijke ontdekkingen in opgeschreven kunnen worden. Deze informatie krijgen ze d.m.v. QRcodes, opdrachten en in gesprek te gaan. Je ontvangt een compleet pakket met uitleg, spelkaarten en invulboekjes waar je direct mee aan de slag kunt.

Genoten van het spel? Geef het gerust door aan een ander! Je hebt alleen nieuwe invulboekjes nodig om het spel nog een keer te kunnen spelen. Voor de leukste beleving speel je individueel of in tweetallen. Elke speler/tweetal heeft 1 invulboekje nodig.

Kosten: €27,95, inclusief 4 invulboekjes

Bezoek de website >>

Moordspel voor thuis

    Reviews van Moordspel

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.