Moorddiner

Utrecht

Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit, dan is ons moorddiner in Utrecht geschikt voor jou! Je kiest voor een 3-gangen diner of een uitgebreid buffet en wij begeleiden dit gave spel. Spannend, culinair en origineel moorddiner in Utrecht Persbericht Headlines - er is alweer een moord gepleegd in Utrecht! De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding het gebouw verlaten. Wie gaat dit misdrijf oplossen? Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren.

Of zit jij juist te zweten omdat je er iets mee te maken hebt? Hoe werkt het spel? Het moordspel is een zinderend rollenspel, waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten, dus de spanning is om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toebedeeld met bijpassende attributen en natuurlijk het juiste script met alle benodigde informatie over je rol. Speel de scenes vol overtuiging. Wie lost de moord op? Reserveer het moorddiner in Utrecht online of telefonisch Het spel kan ook apart gespeeld worden van het diner, dan ga je eerst heerlijk dineren en daarna de moord oplossen. Dan duurt het arrangement 4 uur.

Kies je ervoor om het moordspel tijdens het diner te spelen dan duurt het ongeveer 3 uur in totaal. Heb je interesse in het moorddiner in Utrecht? door op de website naar de activiteit te gaan of bel naar .

 

Google Maps

Adres

Doe Utrecht
Mariaplaats 11
3511LJ Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Moorddiner

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.