Moorddiner Tilburg

Tilburg

In teams gaan jullie opdrachten uitvoeren in verschillende rondes. Rond je als team de opdrachten goed af? Dan verdienen jullie aanwijzingen die jullie helpen om de moord op te lossen. Welk team kan als eerst de dader aanwijzen en vertelt waar en waarmee de moord gepleegd is? Ontdek het tijdens het Tilburgse moorddiner!

De bekende Tilburger F. Van de Saande is op gruwelijke wijze vermoord. Tijdens het Tilburgse moorddiner gaan jullie speurneuzen de politie ondersteunen bij het oplossen van deze moordzaak. Het lukt de politie namelijk maar niet om de dader op te sporen en zien ze door de bomen het bos niet meer. In teams kunnen jullie door middel van opdrachten aanwijzingen verdienen die jullie zullen leiden naar de waarheid. Het team dat als eerste de moordenaar weet te ontmaskeren wint en mag de prijs in ontvangst nemen.

De opdrachten zijn kennis- en doe opdrachten en zo ingestoken dat ze geschikt zijn voor iedereen. Op deze manier is het Moorddiner in Tilburg ideaal voor vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsuitje!

Google Maps

Adres

FEMZ
Koningsplein 251
5038WK Tilburg

Uitjes in de buurt

Reviews van Moorddiner Tilburg

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.