Moord in de Stad

Haarlem
Aloha Events
Oudeweg 147
2031 CC Haarlem

Midden in de stad heeft het politie het lijk aangetroffen van de omstreden politicus Ronald Tromp. Al snel werd duidelijk dat er opzet in het spel was, moord dus. Wie de moordenaar is en waarom Tromp dood moest is tot op heden echter onbekend. Nu de zaak vast is gelopen en in het archief dreigt te geraken wil de hoofdcommissaris nog een laatste poging wagen. Hij trommelt ‘s werelds grootste detectives op en overhandigt hen het politiedossier. Succes!

Wat je gaat doen
Tijdens dit uitje voor jong en oud is teamwork van groot belang. Jullie doorlopen in meerdere teams de verschillende fases van het onderzoek. Van het forensisch bewijs tot aan de ondervraging van de verdachten. Door op verschillende locaties in de binnenstad opdrachten en puzzels correct uit te voeren komt de dader al snel in het vizier. Presteren jullie wat de politie eerder niet lukte?

Als de zaak is afgerond ontmoeten alle detectives elkaar weer in een gezellig cafe. Terwijl u van een heerlijk drankje geniet,  neemt de hoofdcommissaris (onze begeleider) de zaak nog even kort en bondig door.  Het team dat de moordenaar heeft weten te ontmaskeren ontvangt van ons een mooie prijs.

Praktische Informatie:
Lengte:                      2,5 uur
Locatie:                      Binnenstad van grote steden. 
Prijs:                          Vanaf €19,50 excl btw
Groepsgrootte:            8-200 personen

Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                   1 drankje p.p. Is inbegrepen

Lunch of diner
Het ‘Moordspel - de Zaak Ronald Tromp’ is ook te combineren met een lunch of diner. Kijk op de website voor meer informatie. 

Bezoek de website >>

    Reviews van Moord in de Stad

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.