Missie: de Mobilisatie

Haarlem

Een spannende rally langs diverse forten en objecten uit de “Stelling van Amsterdam”, richting de frontlinie waar u met elkaar de strijd aangaat in Paintball uitrusting. Welk team is snel, inventief en onzichtbaar voor de vijand?

Locatie evenement:
de missie start op steenworp afstand van ons hoofdkwartier in Velsen Zuid. Na een briefing ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De ronkende oude legervoertuigen staan intussen voor u en uw collega's in colonne gereed. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel.

Paintball:
bij het einddoel strijdt u om de eer tegen uw collega's, vrienden of familie. U ontvangt uitgebreide instructies en een Paintball uitrusting. De frontlinie waarin u opereert is uitgestrekt en biedt veel plaatsen waar u zich kunt verschansen. Één team zal met de eer strijken, maar is dit team ook de daadwerkelijke winnaar? De opdrachten tijdens de rally zijn mede onderdeel van de uitslag, de kans op overwinning blijft onbeslist tot op het laatste moment.

Diner:
Vanzelfsprekend kunnen wij aansluitend aan het evenement een heerlijke BBQ voor u verzorgen.

Google Maps

Adres

ABC Events
Jan Tademaweg 49
2031CT Haarlem

Uitjes in de buurt

Reviews van Missie: de Mobilisatie

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.