Midgetgolf Plasmolen

Plasmolen
Midgetgolfbaan 't Golfhuisje
Rijksweg 205
6586 AA Plasmolen

Tussen Maas en heuvelland vindt je misschien wel de meest gevarieerde recreatiemogelijkheden van Nederland. Want waar elders zijn binnen één gemeente water, heide, bossen en heuvels op loopafstand te vinden? Geniet van de weldadige rust van de uitgestrekte bossen op de heuvels van Plasmolen en Mook.

Uitzicht
Een moment rust op de Mookerhei, biedt je een adembenemend uitzicht over het Maasdal. Met aan de overkant het Brabantse land. Voor zonaanbidders en waterminnaaars is de 100 ha. grote Mookerplas met het dagrecreatieterrein "De Grote Siep" een ideaal gebied om te zonnen, zwemmen, surfen, zeilen en vissen.

Rust & Ruimte
Direct vanaf de parken zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden over de vele uitgezette routes in natuurgebied De Mookerheide, natuurgebied St. Jansberg, de bossen van Mook en Groesbeek, langs de Maas, in het Reichswald, etc. In Plasmolen vindt je midgetgolfbaan Het Golfhuisje en tennisbanen.

Water & Avontuur
Op de recreatieplas De Mookerplas zijn vele vormen van watersport mogelijk zoals zwemmen, surfen, roeien, zeilen en waterfietsen. In de Maas die achter de parken in Plasmolen stroomt, kun je ook vissen. Het is ook mogelijk te kanoën op de Niers in Gennep. In Plasmolen vindt je 2 jachthavens voor de aanleg van boten.

Bezoek de website >>

Midgetgolf
Plasmolen
Samen minigolfen
Op het terras

    Reviews van Midgetgolf Plasmolen

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden