Kasteel Limbricht

Limbricht

Sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Landgoed Kasteel Limbricht heeft u heel veel moois te bieden. Voel u meteen thuis in het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, het proeflokaal.

Deze is eigentijds ingericht waar u kunt genieten van een veelzijdige bourgondische kleine kaart. We werken met dagverse producten die we bereiden in onze eigen charcuterie en keuken, aangevuld met groenten en kruiden uit onze groente kast en kruidentuin.

Geniet in de winter voor de open haard en vertoef in de zomer op het zonovergoten terras. Het restaurant is geschikt voor een tafel voor twee of meer personen, maar zeker ook voor een zakelijk- of familiediner. Ons keukenteam laat u de pareltjes uit de streek ontdekken.

Voor groepen zijn verschillende zalen sfeervol ingericht waarbij ons team graag eerst met u om tafel gaat voor het organiseren van uw feest, partij of de prachtigste dag van uw leven, namelijk de lang geplande bruiloft! Trouwen met de liefde van uw leven doet u dan ook op Landgoed Kasteel Limbricht, dit is en blijft een officiële trouwlocatie. Het team van Kasteel Limbricht staat voor u klaar en zorgt ervoor dat elk feest een onvergetelijke dag wordt.

Daarnaast verzorgen we de meest uiteenlopende activiteiten zoals bowlen op een echte middeleeuwse bowlingbaan, bier- en wijnproeverijen, wandel- en fietsroutes, escape room, high tea’s, boogschieten, oudhollandse spelen, workshop broodbakken en nog veel meer!

Kortom een geheel vernieuwde, bruisende en unieke locatie centraal in Limburg waar beleving, eten en drinken bij elkaar

Google Maps

Adres

Landgoed Kasteel Limbricht
Allee 1
6141 AV Limbricht

Uitjes in de buurt

Reviews van Kasteel Limbricht

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.