Kabouterpad

Breda
Restaurant Boschwachter in 't Mastbos
Huisdreef
Breda

Wist je dat er in het Mastbos kabouters wonen? Tenminste, dat denkt de boswachter van Staatsbosbeheer, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen..

Langs een route van anderhalve kilometer lengte staan vijfentwintig kleurige kabouters waarbij kleine opdrachten gedaan worden. De opdrachten staan omschreven in een routeboekje. Het is een echte doetocht voor kinderen van vier tot zeven jaar waarvoor je één tot anderhalf uur tijd nodig hebt.

Het routeboekje kun je gratis downloaden en dan kun je direct gaan lopen. 

Arrangement

Je kunt ook eerst bij restaurant de Boschwachter een kaboutermuts afhalen en een kabouterarrangement boeken voor € 8,- met kabouterdrinken en een echte kabouterpannenkoek! Kijk op www.Boschwachter.nl voor de voorwaarden. 

Bezoek de website >>

    Reviews van Kabouterpad

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden