Glowgolf + Spelshow

Eindhoven

Glowgolf + Spelshow Ik Hou Van…. Arrangement

Een gezellige dag als bedrijfsuitje of familieuitje? Ons Glowgolf & Spelshow Ik Hou van… arrangement is voor iedere leeftijd leuk! Het is een uniek uitje en duurt gemiddeld 3,5 tot 4 uur. Ga eerst de uitdaging aan op onze Glow in the Dark midgetgolfbaan, en ga vervolgens de strijd aan tijdens onze gezellige ludieke spelshow Ik Hou van…

Glowgolf Eindhoven

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf.

Persoonlijke Spelshow Ik Hou Van…

Ik Hou Van ….. is de leukste spelshow van de afgelopen jaren. Het is een spetterende show van 2,5 uur speciaal gericht op uw bedrijf of familie! Bij Ik Hou Van….. wordt de show uitgebreid voorbereid, er wordt met de familie, vrienden of collega’s een duidelijk beeld geschetst van het bedrijf of de speciale gelegenheid. Deze informatie wordt op een ludieke manier in de show verwerkt. Dit kan natuurlijk ook in het geheim! Wil jij dus een uniek bedrijfs- of familieuitje? Boek dan snel!

Iedereen wordt welkom geheten door onze eigen professionele en enthousiaste presentator. Na het welkomstdrankje worden de teams ingedeeld om vervolgens tegen elkaar te strijden. Traditionele rondes bij Ik Hou van Holland zoals; namen raden, kaaswerpen, rijtjes en aan het rad draaien komen in een speciaal sausje voorbij.

Welk team gaat er uiteindelijk met de felbegeerde prijs en niet te vergeten de eer naar huis?

Aantal personen: 10 tot 120

Duur: 3,5 tot 4 uur

Kosten: 10-25 pers €25,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.)

25-50 pers €23,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.)

50 - > pers €21,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.)

 

Google Maps

Adres

Create Studios
vijfkamplaan 6
5624EB Eindhoven

Uitjes in de buurt

Reviews van Glowgolf + Spelshow

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.