Flikken Venlo

Venlo

Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo! Lukt het jullie om de politie te helpen en de waarheid te achterhalen?

"Luister naar je onderbuik gevoel en volg je intuïtie!"

In de mooie binnenstad van Venlo staat een agent op jullie te wachten. Er is een moord gepleegd en de politie heeft jullie hulp hard nodig. Gelukkig heeft de politie wat aanwijzingen over de moord weten te verzamelen. Bewapend met een koffer vol aanwijzingen over de moord en een waterpistool gaan jullie de binnenstad van Venlo in. Niemand is te vertrouwen, voor je het weet sta je onder shot of ben jij degene die de trekker van het waterpistool overhaalt.
Wees alert en op je hoede want de binnenstad van Venlo zit vol met dealers en criminelen. Maar wie weet, kunnen zij jou wel een handje helpen...

Om de aanwijzingen te ontrafelen lopen jullie kriskras door Venlo. Lukt het jullie om de aanwijzingen te achterhalen? Ervaar de strijd en competitie tijdens dit spannende spel.

Flikken Venlo is zeer geschikt voor grote groepen. Hoe groter de groep, hoe leuker het spel! De teams spelen namelijk niet met elkaar, maar tegen elkaar. Mocht het ene team het andere team tegenkomen, mogen ze dat team beschieten met het waterpistool. Dit zorgt voor hilarische momenten. Ondertussen lopen jullie door de binnenstad van Venlo en ontdekken jullie mooie plekjes.

Het is mogelijk om Flikken Venlo uit te bereiden met een lunch, borrel of diner. Wanneer jullie op zoek zijn naar een complete dagvulling weet team Nina Bellen ook de perfecte combinaties te maken met andere activiteiten. Laat je wensen bij ons achter en team Nina Bellen maakt vrijblijvend een voorstel op maat.

Google Maps

Adres

Nina Bellen
Maaskade 35
5911EX Venlo

Uitjes in de buurt

Reviews van Flikken Venlo

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.