Digital Escape Game

Jouw gewenste locatie mogelijk
Uitjesbureau

Jouw gewenste locatie mogelijk

De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau; The Digital Escape Game. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is één grote val… U bent gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest u nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd!

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of u nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, de Digital Escape Game is voor elke locatie geschikt.

Staat de eindejaar borrel op de planning en zoekt u nog iets écht origineels? Iets met een hoog fun gehalte en gegarandeerde teambuilding? Iets anders dan de zoveelste pubquiz? Wacht dan niet langer en vraag informatie aan over de Digital Escape Game.

Wat heeft The Digital Escape Game u te bieden?

Naast 90 minuten ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

 • Professionele presentator
 • Tablet met speciale app
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Spelmaterialen van hoogwaardige kwaliteit
 • Originele teambuilding
 • Geschikt voor elke locatie
 • Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!

The Digital Escape Game is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip in alle grote steden van Nederland. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Bezoek de website >>

Escape room Game | Bedrijfsuitje Uitjesbureau
Bedrijfsuitje Uitjesbureau in alle grote steden van NL

  Reviews van Digital Escape Game

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden