De Kinderwerkplaats

Den Haag

En er komen steeds nieuwe proeven bij. Als je binnenkomt krijg je een gereedschapskist waarin alle materialen zitten die je nodig hebt om te kunnen werken. Je mag zelf kiezen wat je gaat doen. Alle proeven mag je mee naar huis nemen. Vergeet dus niet een grote tas mee te nemen.

Google Maps

Adres

De Kinderwerkplaats
Hulshorststraat 12
2573 EK Den Haag

Uitjes in de buurt

Reviews van De Kinderwerkplaats

15 November 2014

Leuk en leerzaam voor jong en oud. Voor zowel meisjes als jongens.

Rijndertse

15 November 2014

Nadat de kleine dame zonder enige twijfel aangaf naar de Kinderwerkplaats te willen, zijn we vandaag hier op bezoek gegaan. Wat een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Iedereen had het naar z'n zin en de verschillende kunstwerken gaan allemaal mee naar huis. Een creatieve en educatieve dag. In 1 woord helemaal top. We komen snel terug!

Jelte Templaars

15 November 2014

Een leuk uitje voor de kinderen. Onze Shylo is pas 5, maar hij heeft een leuke middag gehad. Alle kinderen die er waren genoten volop. Een aanrader!

Assenberg van Eijsden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

15 November 2014

Geweldige middag gehad met rondrennende kinderen die van het ene avontuur naar het andere gaan. Veel dank voor een geweldige middag met leuke proefjes en aardige begeleiding.

Ard Burgers

16 November 2014

Heel erg leuke middag met je kinderen. Veel originele ontdekkingen!

Caatje

16 November 2014

Ben samen met mijn dochter geweest. Was super gezellig en leerzaam. Erg leuk personeel!

Sander

16 November 2014

Wat een fantastisch initiatief! Kinderen kunnen hier creatief zijn en kunnen de oorsprong van dingen zien. Zowel mijn dochter van 6 als mijn zoon van 8 hebben zich uren vermaakt op een regenachtige zondag. Ik zou willen dat in de buurt van Voorburg ook zoiets te vinden is.

Renate

16 November 2014

Kinderen kunnen hier allerlei experimenten doen, zoals knutselen en verfen wat thuis gewoon te veel gedoe is. Het is heel educatief en tegelijkertijd zo speels dat je kind vergeet dat hij iets aan het leren is. Er is ook gratis wifi en koffie voor de ouders. Perfecte activiteit voor een grijze zondag.

Anne Lande

29 November 2014

We zijn bij de kinderwerkplaats geweest vanwege de negende verjaardag van mijn kind. Met 8 kinderen zijn we er heen gegaan. Heb er geen kind(deren) aan gehad. Het was een top feest en het koste veel moeite om ze weer mee naar huis te krijgen. Er is zoveel te doen, te bekijken, te onderzoeken en te knutselen. De cola fontein als afsluiter was het hoogtepunt. We gaan weer, maar dan zonder alle kinderen.

I. Mulder-Schoneveld

3 December 2014

Verjaardagsfeestje van oudste (12) hier gevierd. Was erg leuk en leerzaam. De jongens en de dame van het gezelschap hebben veel plezier gehad. Zeker aan te raden.

Saskia

3 December 2014

Super leuk voor kinderen van 6 jaar. Lekker creatief bezig en veel variatie.

Anoniem

13 December 2014

Een geweldig leuk kinderfeestje gevierd voor de verjaardag van mijn dochter. Leuke locatie voor jongens en meiden.

Kim van Oosten

11 January 2015

Gevariëerde activiteiten waarbij de kinderen zelf hun gang kunnen gaan. Ideaal voor kinderfeestjes. Reserveren is soms wel nodig.

Minke

18 February 2015

Een ontzettend leuk kinderfeestje voor jongens en meisjes! Aardige mensen en leuke activiteiten. Een aanrader voor kinderen van rond de tien jaar.

P. Zemering

21 February 2015

Super leuk om samen met onze zonen (2 en 4 jaar) aan de slag te gaan. Bouwen, ontdekken en leren!

Caroline

22 February 2015

Voor ieder kind is er wat leuks te doen. Zelfs voor de minst creativelingen onder ons. Voor de kinderen een top dag!

Dennis

23 February 2015

Er is van alles te doen voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. Een echte aanrader voor een regenachtige dag in de vakantie of een kinderfeestje.

Peter

23 February 2015

Harstikke leuk. Lekker bezig zijn en stiekem nog wat leren.

Elise van Keulen

11 April 2015

Creatieve activiteiten, goede begeleiding en leuke proeven.

Hans Groothuizen