Aloha Lasergame

Amsterdam

Indoor lasergamen bij Aloha gebeurt in een “industrial underground” thema, welk op deze locatie onder de brug van de Piet Heinkade uiterst goed tot zijn recht komt. Via een mooi tropisch beschilderde gang kom je binnen in de briefing kamer waar de jungle duidelijk het ondergrondse thema overwoekert. 

De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg). Het “industrial underground bunker” thema komt op deze locatie onder de brug volledig tot zijn recht. 

LET OP: Aloha heeft 20 laser vesten dus de kans is groot dat je niet alleen de laser arena betreedt.

Voordat je start met lasergamen, stap je eerst door de elektrische schuifdeur de “instruction room” binnen. In deze ruimte met slechts blacklight verlichting en een beeldscherm neem je de uitleg van het spel tot je. Daarna is het tijd om je naar de “loading room” te begeven. Daar ontvang je een laservest en maak je je opgewonden gereed voor vertrek. De elektrische schuifdeur gaat open en de strijd begint. Hoor jij bij de “winnaars” of “verliezers”?

Google Maps

Adres

Powerzone
De Ruijterkade 153
1011AC Amsterdam

Uitjes in de buurt

Rotterdam
Van € 10,00. Nu voor € 6,95
De OntdekhoekDe Ontdekhoek
Zwijndrecht
Palm party housePalm party house

Reviews van Aloha Lasergame

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.