Airsoft

Meerdere Locaties

Vergeet alles, Airsoft is een ervaring vol actie, adrenaline en sensatie! Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s. Bij Fundustry Events beleef je een onvergetelijk uitje. Durf jij het aan?

Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in de vorm van spannende missies. Bij airsoft schiet je met plastic balletjes van 6mm (BB’s). Er zijn verschillende spellen beschikbaar. Naast de grote spelvormen bij airsoft als capture the flag en build your tower, bieden wij ieder kwartaal verschillende thema’s aan om nóg meer adrenaline in jouw game te stoppen. Op onze locaties kun je gebruik maken van ons basis airsoft wapen, namelijk de Dragonstar. Voor een volledige militaire ervaring hebben wij nog een speciaal wapen op onze locatie in België liggen. Dat is de M4 TippMann.

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Adres

Fundustry Events

Meerdere Locaties

Uitjes in de buurt

Reviews van Airsoft

29 January 2020

Met de mannen een dagje Geairsoft bij Fundustry. Wij komen zeker nog eens terug!

Tim Hendriks

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.