Bestel kaartjes

Sprookjesbos

Valkenburg aan de Geul
Sprookjesbos
Sibbergrubbe 2-A
6301 AA Valkenburg aan de Geul

Maak kennis met de bewoners van het Sprookjesbos! Het Sprookjesbos telt vele sprookjes. Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten.

Parkeren
Parkeren kan eenvoudig op de parkeerplaats Geulpark aan de Oud Valkenburgerweg. Vanaf hier loop je naar de ingang van het Sprookjesbos. Parkeren kan vooralsnog enkel met een chipkaart of muntgeld.

Toegankelijkheid
Het Sprookjesbos is gelegen op de Heunsberg in een bosrijke omgeving. Dit brengt obstakels met zich mee waardoor de toegankelijkheid niet overal optimaal is. Tot onze spijt zijn sommige onderdelen dan ook slecht of niet bereikbaar voor mindervaliden.

Overige
Eigen consumpties zijn toegestaan buiten de terrassen, met uitzondering van alcoholische versnaperingen en drugs. Huisdieren zijn niet toegestaan in het park, vanwege het comfortgevoel van de bezoekers en de dieren in het bos.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Sprookjesbos

  TicketVeiling.nl
  Doe een bod bij TicketVeiling.nl en probeer de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon

  Reviews van Sprookjesbos

  30 January 2013

  We vonden het een wat verouderd park. Vooral het kabouterdorp was sterk aan vernieuwing toe! Ik zal er niet zo snel meer heen gaan.

  Anoniem

  23 August 2021

  Enorm verouderd tot aan levensgevaarlijke situaties toe. Scherpe punten, afgronden, loshangende stroomkabels. Ik heb de ochtend met drie jonge kinderen hier doodsangsten uitgestaan. Blij dat ik bij de uitgang was. Brrr, nooit meer.

  Paul Bonte

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.