Spelekids

Loosdrecht

Alle kinderen zijn bij ons VIP’s, zogenaamde Very Important Panda’s!
Bij ons kun je glijden, klimmen, draaien, springen en natuurlijk nog veel meer. Onze formule is anders dan wellicht gebruikelijk! Het belangrijkste is natuurlijk de speelervaring voor de kinderen. Maar ook ouders/begeleiders moeten een leuke en fijne tijd beleven. Met een goede leeshoek, gratis wifi internet en meer. Wij zullen niet de goedkoopste zijn, maar wel de beste in prijs/kwaliteit verhouding. Onze toegangsprijzen zijn all-inclusive, namelijk inclusief koffie, thee, ranja en fris. Onze toegang is standaard voor drie uur. Blijf je langer is dat geen probleem, maar dan betaal je net als in de parkeergarage een toeslag per uur per persoon. Vanzelfsprekend geldt dat je dan ook weer gratis koffie, thee, fris en ranja kunt blijven nemen.

All-in assortiment
Keuze uit: koffie, cappuccino, espresso, wiener melange, espreschoc, koffie, warme chocolademelk, div. soorten thee, cola, 7-up, sinas, spa blauw, spa rood, ice tea, diverse smaken ranja.

Verjaardagsfeestje
Bij Spelekids hanteren wij drie soorten verjaardagsfeestjes die u kunt uitbreiden met opties naar keuze. Zo kunt u uw eigen basispakket kiezen en uw kinderfeestje geheel op maat maken. Deze kinderfeestjes zijn te boeken tijdens onze openingstijden. Voor reserveringen kunt u met ons contact opnemen. U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering per e-mail, zodat u zeker weet dat alle afspraken voor het feestje van uw zoon of dochter perfect staan genoteerd! Minimum aantal kinderen is 6. Als een kinderpartijtje ietsje uitloopt is dat geen probleem en zullen wij daar niet kinderachtig over doen.

Google Maps

Adres

De Avontuurfabriek
Industrieweg 12
1231 KH Loosdrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Spelekids

30 November -0001

Leuke plek voor de kinderen om te spelen. Wij zijn er inmiddels meerdere keren geweest en het is makkelijk te bereiken met de auto. De prijzen vallen op zich wel mee. Soms moeten ze wel iets beter schoonmaken.

Willem Verspyck
Willem Verspyck

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.