Shortgolf Zeumeren

Voorthuizen
Shortgolf Zeumeren
Stroetweg 9
3781 PR Voorthuizen

Shortgolf is een ideaal dagje uit voor het gezin of de familie. Op het grote terras aan het meer van Zeumeren is het na afloop heerlijk toeven. Er is een breed zandstrand, met diverse speeltoestellen voor jonge kinderen en de jeugd; een piratenschip, een zeskantschommel, een zandlaatstation, een waterspeeltoestel en een kabelbaan, maar ook voetbaldoeltjes, waterdoeltjes en een fitpoint.

Footgolf
Shortgolf Zeumeren biedt tevens footgolf en midgetgolf aan. Footgolf is de nieuwste golfvariant en wordt niet met een club gespeeld, maar met uw eigen voeten. Schiet de voetbal in zo min mogelijk schoten van de aftrap in de speciale footgolfhole. Er kan 9 of 18 holes worden gespeeld. Tevens verzorgen wij graag een barbecue, dinerbuffet, high tea of lunch voor u.

Recreatiegebied Zeumeren
Shortgolf Zeumeren is gelegen op het prachtige recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Direct aan de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn. Het recreatiegebied is snel en gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor kinderen is hier tevens een Dieren-ABC-wandelroute die rondom het meer is aangelegd en het overdekte avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren.

Bezoek de website >>

Shortgolf
Kinderen aan het golfen
Voetgolf

    Reviews van Shortgolf Zeumeren

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.