Speelboerderij Maisdoolhof Malden

Malden
Speelboerderij Maïsdoolhof Malden
Westerkanaaldijk 7
6581KC Malden

Bij Speelboerderij Maisdoolhof kun je verdwalen tussen hoge maïsplanten in het Maïsdoolhof, ontdekken in het opblaasbaar doolhof en genieten van de andere activiteiten.

Maar er is nog veel meer te beleven bij Speelboerderij Maisdoolhof in Malden. Naast het Maïsdoolhof heb je ook trapskelters, een traptractorbaan, een zandbak met waterplezier, een uitkijktoren, een luchtkussen, een dierenweide en oud Hollandse spelen. Bij de boerderij kun je ook koffie, thee, fris en ijs bestellen. Je mag gerust zelf wat te eten en/of te drinken meenemen, want er is genoeg plaats om gezellig te picknicken.

Bezoek de website >>

Speelboerderij van boven

  Reviews van Speelboerderij Maisdoolhof Malden

  26 August 2017

  Gisteren de eerste keer daar geweest met de kleinkinderen van 5 en 8 jaar. Ze vonden het geweldig en hebben zich heel goed vermaakt!! Gaan zeker nog een keertje terug.

  Riekie Berends

  21 August 2020

  Komen hier met onze kleindochters. Vandaag een mindere ervaring. Er waren grotere kinderen die elkaar en begeleiders bekogelen met modder. Dat vindt ik geen fijn voorbeeld voor een meisje van 4

  Gerard Vinkenvleugel

  21 August 2020

  Als je groepen toelaat onder begeleiding van incompetente figuren.Die kinderen ophitsen met modder te gooien ,moet je niet vreemd opkijken dat anderen vertrekken en het voor gezien houden

  Gerard

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.