Het Aardbeienterras

Rijsbergen
Het Aardbeienterras
Pannenhoefsebaan 31
4891 ZA Rijsbergen

Op het terras kunt u genieten van bijvoorbeeld een aardbeienbiertje en onze 'stawberryfields forever' lunch! Er is een speeltuin met kinderboerderij en bij wat minder weer beschikken we ook over verschillende binnenlokaties.

Het Aardbeienterras is gelegen in het buitengebied van Rijsbergen (Noord-Brabant) nabij Breda, aan de Belgische grens. Op een steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied 'De Pannenhoef'. Dit maakt het terras uitermate geschikt als begin of eindpunt voor fiets en wandeltochten. Voor meer informatie kijkt u op onze site.

Bezoek de website >>

Google Maps
Aardbeien plukken
Speelweide
Terras
Eten tussen aardbeien

  Reviews van Het Aardbeienterras

  1 September 2019

  Leuk om eens langs te gaan met je gezin. Niet voor familiefeestjes ivm de organisatie. Kan professioneler.

  N. Janssens

  1 September 2013

  Een geweldige dag gehad. Lekker aardbeien geplukt en de kinderen hebben lekker gespeeld. Voor weinig geld alleen de aardbeien en drinken. Toch een top dag gehad. Is al weer een maand geleden en onze kids hebben het er nog over.

  Fam. S
  Fam. S

  17 July 2013

  Helemaal geweldig. Erg eenvoudig en daarom was het ook zo gezellig. Onze meiden van 6 en 7 hebben zelf aardbeien geknipt en dat heeft erg veel indruk gemaakt. Niettemin het diploma die ze hebben gekregen. De jongste van de 2 wilde niet meer naar huis vanwege de buitenspeeltuin. Gewoon een geweldige middag. En wij gaan zeker terug.

  Richard
  Richard

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden