Fluwels Tulpenland

Sint Maartensvlotbrug
Fluwels Tulpenland
Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartensvlotbrug

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en Levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.

Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Nieuw in de 2020 is Het Kleine Land. Een speelplaats voor de allerjongste jeugd vanaf 1,5 jaar waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park afgelopen winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Afhankelijk van mogelijkheden en de wensen, vul je dit dagje uit zoals dat het beste bij jullie past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

Bezoek de website >>

Speelplaats
tulpen
Spelende kinderen
Opdrachten met kids

    Reviews van Fluwels Tulpenland

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden