Ballorig Assen

Assen

Ouders en begeleiders
Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Ook kunt u in onze leeshoek een tijdschrift lezen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje
Naar Ballorig op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite!

Schoolreisje en Groepen
Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en een Schoolreisarrangement. Lekker met de hele klas of school naar Ballorig waar je je een dagje kunt uitleven.

Peuters
Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er een arrangement speciaal voor groepen peuters. Dit Peuteruitje is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere grote groepen peuters. Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Handig om mee te nemen!

Google Maps

Adres

Ballorig Assen
Zuidenveld 133
9406 LK Assen

Uitjes in de buurt

Reviews van Ballorig Assen

26 July 2014

Vandaag ben ik met mijn dochter en de dochter van mijn vriendin bij Ballorig geweest. En ik moet helaas zeggen: ik voel niks voor nog een bezoek. Een korte samenvatting van Ballorig Assen vandaag: het was smerig, oud en/of stuk. Bij binnenkomst viel me onmiddellijk een tafel op, waaronder het nog vol lag met patat en andere troep. En toen ik even beter om me heen keek lag er nog veel meer troep onder de andere tafels. Wokkels, nootjes, papiertjes van chocoladerepen en nog veel meer. Afijn. Kinderen gingen spelen. Wij bestelden een kop thee en een cappuccino. Het theeglas zat tot 2x toe vol met aanslag. Dus niet schoon! En aan de koffiekop zat lippenstift. Ook daar werden wij niet blij van. Toen de kinderen even moe waren van het spelen en een kleurplaat wilden kleuren bleken de kleurplaten op. En zelfs een leeg tekenpapier kregen ze niet. Toen ze op de scooters wilden bleken ze alle 3 defect. En het papier defect zat er zo te zien al heel lang op. En het ergste: Een kind had in de wasbak van de dames WC overgeven en de bak bleef vol staan met water. Kots werd niet direct schoon gemaakt, maar heeft uren in de wasbak gezeten. Een wasbak waar wij onze kinderen leren om handen te wassen na het plassen. Het personeel gaf aan dat ze het wisten, maar nog geen tijd hadden gehad om het schoon te maken. Wij waren rond half 11 bij Ballorig tot ongeveer 14.30 uur. Toen wij weg gingen was er nog niks aan schoonmaak gedaan. Waar dan ook in Ballorig. Schandalig! Ik ben heel erg teleurgesteld en ons zie je niet meer terug. PS. Ik had dit graag naar Ballorig Assen willen sturen, maar helaas kon ik het contact formulier niet invullen. Blijkbaar was deze tekst te lang. Dan maar zo...

Anoniem

1 June 2020

Fantastisch gespeeld en de kinderen vonden het ook geweldig

Hans

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.