Balleland

Roosendaal
Balleland
De Stok 10-B
4703 SZ Roosendaal

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders wat eten en/of drinken in het restaurant. Door de opzet van het kinderspeelparadijs heb je een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

Je kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Ook kun je in de leeshoek een tijdschrift lezen. Ouders hebben gratis toegang. Overige volwassenen betalen een kleine bijdrage.

Verjaardagsfeestje
Naar Balleland op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite!

Peuters
Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er ook een arrangement speciaal voor groepen peuters.

Dit is onder andere geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere groepen peuters. Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Bezoek de website >>

Speeltuin
Springkussen

  Reviews van Balleland

  26 July 2016

  Helaas moet ik Balleland het cijfer 4 geven. Wat een afknapper. Het is met mooi weer veel te warm binnen (geen airco) en de hygiëne (toiletten en ballenbak zelf) laat te wensen over. Verder is het team niet echt betrokken. De meisjes komen erg ongeïnteresseerd en afgestompt over. Ze staan er niet om het gezelliger te maken. Jammer! Met elkaar hebben ze veel te bespreken, maar de klanten bestaan niet echt voor ze.

  D.M.
  D.M.

  26 May 2014

  Stelletje uitzuigers! Persooneel heel onvriendelijk en staan alleen maar met hun mobiel te spelen. Daarnaast is de eigenaar erg onvriendelijk en z'n vrouw al helemaal. En dat noemt men een goed speelparadijs. Toestellen zijn ook erg smerig, net zoals de toiletten. Je ziet het personeel maar 1 of 2 keer een rondje lopen door de zaal voor de tafels! Heel jammer!

  22 May 2014

  We waren hier in de meivakantie. Buiten zag het er heel onverzorgd uit met veel onkruid. Dit komt al gelijk niet goed over. Direct om 10 uur als één van de eersten. Vriendelijk ontvangen. Tafels redelijk schoon. Op de vloer overal kruimels en viezigheid. Duidelijk niet gestofzuigd de avond ervoor. Speeltoestellen zagen er goed uit. Grote trampolines werden pas later opgeblazen (één rond 11.15 uur en één rond 13.00 uur). Heel jammer. Wij hebben toch de volle entreeprijs moeten betalen, maar er dus niet de hele tijd gebruik van kunnen maken. Voor kleine kinderen best veel te doen. Inderdaad veel automaten waarvoor je moet betalen, maar de kinderen vonden het ook leuk om er gewoon in/op te zitten zonder te betalen. Dus voor mij niet zo'n probleem. Wij maakten rond 11.30 uur voor het eerst gebruik van toiletten. Het was toen nog steeds niet druk en er was nog weinig gebruik gemaakt van de toiletten. Maar deze waren ronduit smerig! Ook duidelijk niet schoongemaakt na de vorige dag(en). Koffie duur voor simpele automaten koffie! Ik begrijp niet waarom men zo weinig schoonmaakt en verder wel hoge prijzen vraagt. Hierdoor blijven klanten weg. Is toch zonde?

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  28 February 2014

  Veel aantrekkelijke dingen voor kinderen die apart betaald moeten worden. Duur eten en drinken, maar je mag niets meebrengen. En de hele hal stinkt naar frituurvet.

  18 February 2013

  Ik vind onderstaande opmerking echt belachelijk. Als eerste is het een superleuke en schone speeltuin met veel aanbod. Mijn kinderen zijn er niet weg te krijgen. Als tweede is daar tenminste toezicht vanuit de organisatie. Ik ken genoeg van dit soort speeltuinen waar nergens op gelet wordt en aangezien de ouders het verzaken en op hun kont blijven zitten zonder hun kinderen in de gaten te houden neem ik mijn petje af voor de eigenaar die wel zorgt dat er regels zijn zoals dat hoort en zodat iedere kind er veilig kan spelen. Ga er maar aanstaan een massa losgeslagen kinderen in toom houden en ja met zoveel herrie zal dat inderdaad via een microfoon moeten en mag het gezag best gelden daar word geen kind slechter van. Je kan moeilijk je vinger opsteken en zeggen foei dat mag jij niet doen. Dus kom op mevrouw Debby wees niet zo kortzichtig, want als uw kind iets gebeurt doordat er gevaarlijk wordt gespeeld zal u waarschijnlijk niet de hand in eigen boezem steken, maar naar de organisatie wijzen terwijl u als ouder toezicht behoort te houden. Dus voor mij is Balleland een top zaak en dat vinden vele met mij, want het is er altijd erg druk en gezellig.

  Janice
  Janice

  6 February 2013

  Waardeloos! Niet alleen de speeltuin op zich, maar ook de klantvriendelijkheid is waardeloos! De eigenaar die alleen maar kan brullen door een microfoon en boos wordt op kinderen! Wat een balletent dat Balleland bah!

  Debby
  Debby

  13 December 2010

  Een mooi uitstapje voor het hele gezin. Heel ruim opgezet. Lekker eten en dit alles voor een goede prijs! Mijn dochter had in ieder geval de dag van haar leven. Komen zeker nog een keer terug!