Avonturenpark AAP

Poortugaal

Albrandswaard Avonturen Park (AAP)
Het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) is een unieke outdoor belevenis in de regio Albrandswaard en regio Rijnmond en anders dan andere parken.

De combinatie tussen spelen, natuur, klimmen en klauteren voor kinderen en sporten, recreatie, natuurspelen, educatie en groepsarrangementen zorgt ervoor dat er voor elke groep wat leuks te doen is. Het Albrandswaard Avonturen Park is een outdoor recreatie- en sportpark voor zowel jong als oud en is uniek in de regio. Het outdoor park van 8000m² biedt genoeg uitdagingen en plezier voor iedereen.

Dagrecreatie
AAP is in de zomervakantie open voor dagrecreatie; spelen, spetteren en klauteren. Ons park is gericht op kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Een overzichtelijke speeltuin waar je samen met je kind heerlijk kunt genieten van het buiten zijn.

Waarom AAP Albrandswaard?
Ben je op zoek naar uitdaging, plezier, (dag)recreatie en/of sport en dat allemaal in de natuur? Dan biedt het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) jou een onvergetelijke uitdaging! AAP verzorgt enorm veel passende arrangementen voor jong en oud. De mogelijkheden voor jong & oud zijn uiteenlopend.

Het Albrandswaard Avonturen Park is voor volwassenen meer dan alleen outdoor sporten. Enkele verschillende mogelijkheden zijn: Stormbaan (exclusief in de regio!), Survival en Bootcamp. Daarnaast is een gezellig familieuitje hartstikke leuk op AAP!

Voor wie is AAP Albrandswaard?
AAP Albrandswaard is voor kinderen de unieke speeltuin waar ze heerlijk kunnen buiten spelen, zwemmen, klimmen en klauteren.

Google Maps

Adres

Albrandswaard Avonturen Park
Albrandswaardsedijk 188
3172XB Poortugaal

Uitjes in de buurt

Reviews van Avonturenpark AAP

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.