Uitjes in de buurt

Reviews van Appeltern

15 February 2013

Prachtig "inspiratiepark" waar je heel veel goede ideeën kunt opdoen voor je tuin en/of terras. Wil je alles zien, dan heb je toch wel een hele dag nodig. Er is ook een restaurant, en er zijn heel veel plekjes om even te zitten en alles goed te bekijken. Als je iets wil veranderen aan je tuin of terras kom je, na een bezoek, zeker met veel ideeën thuis. Welke smaak je ook hebt. En wil je niets veranderen, maar heb je wel interesse in alles wat groeit en bloeit, dan is een bezoek ook zeker de moeite waard!

Marion

28 July 2014

De Tuinen van Appeltern maken gebruik van een zogeheten "Fluistertour". Het is eigenlijk een audiotour die je een persoonlijke en leerzame rondleiding geeft. Ik heb na mijn bezoek een overzichtelijke e-mail ontvangen met daarin alle beluisterde tuinen en informatie over alle producten, planten en diensten. Kortom, op zoek naar een adres om tuinideeën op te doen? Dan moet je een keer in Appeltern geweest zijn!

Anoniem

17 April 2015

Op eerste Paasdag ben ik naar de mooiste tuinen van Nederland in Appeltern geweest met mijn bezoeker uit Kopenhagen. Niet alleen waren de tuinen van Appeltern helemaal leeg, maar er was ook helemaal geen Paasdecoratie of iets dergelijks. Vroeger waren deze altijd aanwezig tijdens de Paasdagen. We moesten 12,50 euro per persoon betalen om naar een lege grond te kijken. Er was ook geen melding op de website (alles was nog van 2014) te vinden over dat de tuinen nog niet ingericht waren. Bedankt voor het verpesten van mijn Paasdag!

Nadia Surovikina

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 June 2015

Geweldig park, netjes onderhouden en erg rustig. Vanaf het parkeerterrein is het een kilometer naar de ingang, maar onderweg al de nodige inspiratie opgedaan. Vervolgens hebben we de hele middag (van 12:00 tot 17:00) heerlijk rustig rondgewandeld. Achteraf ontvingen we de Fluistertour e-mail en konden we alle informatie terugvinden over de tuinen die we die dag gezien hadden. Een echte toevoeging. Wanneer je tuininspiratie op wil doen is dit zeker een aanrader.

Anoniem