Zeilen met Botter

Huizen
Stichting Huizer Botters
Havenstraat 300
1271GD Huizen

Varen met een Botter, een historische zeilervaring

Wil je op een mooie woensdag en vrijdagavond  of zaterdagmiddag wel eens meevaren op een van onze 4 originele Huizer Botters? Of zoek je iets voor een leuke en bijzondere dag met de hele familie, vriendengroep of bedrijf?

Vanaf 2 juli kan het allemaal bij de Stichting Huizer Botters. Onze bemanning neemt je graag mee voor een onvergetelijke tocht vanuit Huizen op de voormalige Zuiderzee, nu Gooimeer.

Je krijgt niet alleen een onvergetelijke zeilervaring met een botter, maar ook een indruk van het leven en het vakmanschap van de Zuiderzeevissers van weleer. En je helpt ons om deze fantastische schepen in de vaart te houden en te behouden voor de toekomst. In onze zomer expositie op de werf vertellen we je er graag meer over!

Zeiltocht boeken:

 • In de zomer is het op woensdag- en  zaterdagmiddag mogelijk om voor € 10,- een uurtje met een botter mee te varen en onze expositie te bezoeken. Hiervoor hoef je niet te reserveren, voor actuele openingstijden zie www.huizerbotters.nl
 • Voor het inschrijven op één van onze vaste opstaptochten op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag voor € 30,- klik je hier boeken. Kinderen < 12 jaar € 15,= 
 • Wil je met je familie, vrienden of bedrijf op een door jou gekozen tijd één of meerdere botters huren, al dan niet compleet met een catering op maat? Neem dan contact met ons op.
 • We varen met maximaal 12 gasten per botter. Zie ook de website voor meer informatie .www.huizerbotters.nl  

Bezoek de website >>

Google Maps
Zeilen met een botter
Bezoekers van de botter
Botter op het water

  Reviews van Zeilen met Botter

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden