Uitjes in de buurt

Reviews van Spido

20 August 2011

Zeker de moeite waard als je de havens van Rotterdam wilt zien. Heb nu voor de derde keer deze rondvaart gemaakt en het blijft prachtig in de indrukwekkende havens van Rotterdam.

Anoniem

20 November 2011

Deze Spido rondvaart overtrof onze verwachtingen. Prachtig om de Rotterdamse Haven van deze kant te bekijken. Ook het prachtige uitzicht op het gebouw van de Holland America Lijn. Absoluut een hoogtepunt van ons dagje uit in Rotterdam.

Anoniem

27 February 2012

Heel leuk als het mooi weer is en nog niet al te warm. En heel interessant om iets over Nederlands voornaamste haven te leren kennen.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

29 May 2012

Mooie boot en je kon lekker zitten! Alleen vonden wij het erg tegenvallen. Zagen weinig grote zeeschepen. Ook containers weinig gezien. Er was weinig bedrijvigheid. Dus wil je echte schepen zien dan kun je misschien beter naar een ander deel van de haven gaan. Voor kinderen is dit ook niet een geschikt dagje uit. Het zou mooi zijn als ze een boekje maken voor de kinderen met opdrachten voor onderweg zodat ze nog wat kunnen leren.

Anoniem

9 July 2012

Dit is een geweldige manier om de drukke haven van Rotterdam te verkennen. In oktober hebben wij een Spido rondvaart gemaakt met de 'Abel Tasman', het moderne vlaggenschip van rederij Spido. Dit schip bestaat uit meerdere overdekte verdiepingen en heeft veel panorama glas met geweldig uitzicht. Je kunt ook lekker uitwaaien op het bovendek onder het genot van een hapje en drankje. Eten en drankjes zijn te koop aan boord. De 75 minuten durende rondvaart was erg interessant en was voorzien van commentaar in meerdere talen. Onderweg veel gezien zoals de Erasmus brug, werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Anoniem

13 March 2015

Leuk om op deze manier de haven van Rotterdam te ontdekken. Het personeel was heel vriendelijk. Alleen jammer dat de toilet een beetje vies was. Dat was het enige minpunt.

Anoniem

3 June 2015

Samen met onze Franse gasten op Pinksterzondag een rondvaart gemaakt met de Abel Tasman van rederij Spido. Prachtig weer, waardoor wij op het buitendek hebben genoten van de tocht door de Rotterdamse havens. Jammer dat er op zondag weinig activiteiten zijn in de haven, maar de uitzichten op de containeroverslaghavens en de Skyline van Rotterdam waren fantastisch. Het commentaar, ook in het frans, was helaas zo nu en dan slecht te verstaan op het achterdek vanwege de afstand tot de speaker. Al met al zeer de moeite waard.

Yvonne Janssen