Bestel kaartjes

Spido

Rotterdam
Spido
Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam

Een bijzondere manier om Rotterdam en zijn haven te ontdekken! Met Spido beleef je een boeiende vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. Laat je inschepen voor verschillende vaartochten door de Rotterdamse haven. Nergens vind je het comfort en de moderne uitstraling die de vloot je biedt.

Varende rondleiding
Tijdens de vaartocht kom je alles te weten over het vaargebied door middel een DVD met beeld en geluid. Zo word je niet alleen geïnformeerd over de interessante feiten over de Rotterdamse haven, maar ook van de architectuur, infrastructuur en vele andere boeiende facetten van het bruisende Rotterdam.

Het hele jaar door
Deze rondvaarten zijn er voor iedereen en het hele jaar door. Op een zonnige dag kun je genieten van het riante buitendek. Maar ook in de winter ben je van harte welkom binnen het warme en behaaglijke interieur van de luxe schepen.

Havenrondvaart Rotterdam
Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Deze rondvaart wordt het hele jaar door aangeboden.

Uitgebreide Havenrondvaart Rotterdam
Voor een onvergetelijke indruk van de bedrijvige wereldhaven is deze uitgebreide rondvaart een aanrader. Je ziet scheepswerven, pijpenleggers, Roll ON en Roll OFF, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers. Je kunt er na deze indrukwekkende tocht door het Botlekgebied uit eigen ervaring over meepraten. Bovendien heb je vanaf het schip een prachtig uitzicht op de bijzondere skyline van Rotterdam. Deze rondvaart duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Bijzonderheden
Afvaarten alleen bij een minimum aantal van 20 personen.

Bezoek de website >>

Rondvaart

  Kaartjes met korting voor Spido

  Musement
  Koop je tickets bij Musement en profiteer van scherpe prijzen en gratis annuleren.
  Ticket vanaf € 159,00 per persoon

  Reviews van Spido

  3 June 2015

  Samen met onze Franse gasten op Pinksterzondag een rondvaart gemaakt met de Abel Tasman van rederij Spido. Prachtig weer, waardoor wij op het buitendek hebben genoten van de tocht door de Rotterdamse havens. Jammer dat er op zondag weinig activiteiten zijn in de haven, maar de uitzichten op de containeroverslaghavens en de Skyline van Rotterdam waren fantastisch. Het commentaar, ook in het frans, was helaas zo nu en dan slecht te verstaan op het achterdek vanwege de afstand tot de speaker. Al met al zeer de moeite waard.

  Yvonne J
  Yvonne J

  13 March 2015

  Leuk om op deze manier de haven van Rotterdam te ontdekken. Het personeel was heel vriendelijk. Alleen jammer dat de toilet een beetje vies was. Dat was het enige minpunt.

  9 July 2012

  Dit is een geweldige manier om de drukke haven van Rotterdam te verkennen. In oktober hebben wij een Spido rondvaart gemaakt met de 'Abel Tasman', het moderne vlaggenschip van rederij Spido. Dit schip bestaat uit meerdere overdekte verdiepingen en heeft veel panorama glas met geweldig uitzicht. Je kunt ook lekker uitwaaien op het bovendek onder het genot van een hapje en drankje. Eten en drankjes zijn te koop aan boord. De 75 minuten durende rondvaart was erg interessant en was voorzien van commentaar in meerdere talen. Onderweg veel gezien zoals de Erasmus brug, werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  29 May 2012

  Mooie boot en je kon lekker zitten! Alleen vonden wij het erg tegenvallen. Zagen weinig grote zeeschepen. Ook containers weinig gezien. Er was weinig bedrijvigheid. Dus wil je echte schepen zien dan kun je misschien beter naar een ander deel van de haven gaan. Voor kinderen is dit ook niet een geschikt dagje uit. Het zou mooi zijn als ze een boekje maken voor de kinderen met opdrachten voor onderweg zodat ze nog wat kunnen leren.

  27 February 2012

  Heel leuk als het mooi weer is en nog niet al te warm. En heel interessant om iets over Nederlands voornaamste haven te leren kennen.

  20 November 2011

  Deze Spido rondvaart overtrof onze verwachtingen. Prachtig om de Rotterdamse Haven van deze kant te bekijken. Ook het prachtige uitzicht op het gebouw van de Holland America Lijn. Absoluut een hoogtepunt van ons dagje uit in Rotterdam.

  20 August 2011

  Zeker de moeite waard als je de havens van Rotterdam wilt zien. Heb nu voor de derde keer deze rondvaart gemaakt en het blijft prachtig in de indrukwekkende havens van Rotterdam.