Rondvaart Zuideinde

Giethoorn

Rondvaart Zuideinde verwent al jaren lang vele mensen met een unieke tocht door het schitterende dorp. Op het gebied van recreatie en ontspanning heeft Giethoorn namelijk zeer veel te bieden en dat zul je zien als mee gaat op zo'n bijzondere tocht.

Sfeervolle rondvaart
De rondvaart door Giethoorn duurt ongeveer 1 uur en een kwartier. De rondvaart slaat geen plekje over. De deskundige schipper verteld je alles over de geschiedenis van Giethoorn en haar omgeving. De boten zijn zeer comfortabel en bieden een uitstekend uitzicht.

Bootverhuur
Indien je volop wilt genieten, dan kan je ook zelf een bootje huren. Je vaart dan je eigen route en je kunt alles bezichtigen wat je op je weg tegenkomt. Eventueel stoppen bij een museum, een kop koffie drinken op één van de vele leuke terrassen die je tegen komt of aanleggen op een eiland om te picknicken of te zwemmen. Alleen het weer moet meezitten.

Fluisterboot
Rondvaart Zuideinde heeft de beschikking over 16 fluisterboten. Dit zijn boten met een elektromotor. Het grote voordeel van deze boten is dat de motor geen onaangename geuren verspreid en je geruisloos door de grachten vaart. Een fluisterboot biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen. Bij het huren van een fluisterboot is de routekaart inbegrepen. Deze kaart geeft je een goed overzicht van de mogelijke routes. De routes variëren van 2 uur varen tot vermaak voor de gehele dag. Je kunt routes maken door het oude dorp, maar ook de routes door de natuur behoren tot de mogelijkheden.

Reserveren
Het wordt aangeraden om vooral tijdens de maanden juli en augustus tijdig te reserveren.

Fietsverhuur
Fietsen in Giethoorn en haar prachtige omgeving is echt een belevenis. Mede door het afwisselende landschap met de pittoreske dorpen, schitterende natuurgebieden en prachtige boerderijen. Giethoorn en het daaromheen gelegen gebied is ideaal voor de recreatieve fietser. Geniet van het boeiende dorp Giethoorn en ontdek haar prachtige omgeving. Voor een eerste kennismaking zijn er een aantal routes voor je uitgedacht. Deze brengen je langs mooie rustige wegen en interessante plekken. Gaandeweg leer je de streek kennen en waarderen. Er zijn comfortabele fietsen voor het hele gezin.

Google Maps

Adres

Rondvaart Zuideinde
Maaiensteeg 1
8355 CC Giethoorn

Uitjes in de buurt

Reviews van Rondvaart Zuideinde

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.