Rondvaart Europoort

Hoek van Holland

Rondvaart Europoort neemt u mee naar het nieuwste stukje Nederland. Van alle gemakken voorzien verzorgen wij rondvaarten in Rotterdam, de Europoort, Maasvlakte, Botlek en Hoek van Holland. Ook kunt u ons partyschip huren voor bedrijfsfeest, personeelsfeest of personeelsuitje en bruiloften.

Ontdek de havens
Rotterdam staat bekend om zijn wereldhaven. Met rondvaart Europoort ontdekt u de haven en zijn natuur. Wij starten de rondvaart vanaf de Parkhaven in Rotterdam en vanaf de Maeslantkering in Hoek van Holland.

Wat veel mensen zich vaak niet realiseren, de allergrootste zeeschepen ter wereld komen niet meer in de stad Rotterdam en zeehonden natuurlijk ook niet. Met deze rondvaart kom je zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken.

Onze rondvaarten:
De 90 minuten havenrondvaart
Deze start nabij Hoek van Holland bij de Maeslantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken. Vanaf hier vaart u richting Hoek van Holland en via het Breeddiep komt u in het imposante Europoort terecht. Het huidige Europoortgebied bevat een grote verscheidenheid aan diverse industrieën, zoals container- en ertsoverslagbedrijven. U ziet schepen groter dan menig flatgebouw. Ook vaart u gedeeltelijk door een nieuw stukje Nederland: “Maasvlakte 2’. Dichterbij deze haven kunt u niet komen.

Rondvaart Maasvlakte 2,5 uur
Vanaf de Nieuwe Waterweg varen we naar het Yangtzekanaal. We gaan naar een nieuw stuk Nederland: ‘Maasvlakte 2’. Naast veel industriële bedrijvigheid zien we hier de echte zeereuzen van 300 en 400 meter lang. Ook spotten we regelmatig zeehondjes. Tevens varen we langs de volautomatische APM Terminal en heeft u goed zicht op het enorme hefschip Pioneering Spirit, dat op de Tweede Maasvlakte wordt afgebouwd.

Rondvaart Maasvlakte 3,5 uur
Deze rondvaart brengt u nog verder het Maasvlakte- en het Europoortgebied in. U ziet nog meer van de vele bedrijvigheid bij de terminals en bedrijven.

Binnen de vaste vaartijden
Binnen het vaarschema kost het exclusief afhuren voor rondvaart 135 x het rondvaart bedrag. Boven de 135 gasten komt per persoon extra het rondvaartbedrag p.p. erbij.

Buiten de vaste vaartijden
Of afwijkend van het vaar schema geldt voor exclusieve afhuur voor rondvaart minimaal 160 x het rondvaart bedrag, boven de 160 komt het rondvaart bedrag per persoon erbij.

U mag ook met minder gasten komen, maar u betaald altijd het minimum aantal bij exclusiviteit. Groepskorting niet van toepassing op exclusieve afhuur. Voor party’s, bruiloften en evenementen enz. gelden de reguliere uur tarieven.

Google Maps

Adres

Partyservice Nederland
Maeslantkeringweg 139
3151ZZ Hoek van Holland

Uitjes in de buurt

Rotterdam
Ticket vanaf € 159,00
SpidoSpido
Wijk Bij Duurstede
Varen met Durfje DaantjeVaren met Durfje Daantje

Reviews van Rondvaart Europoort

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.